• Even bellen?
  • 06 - 49 92 35 05
  • Dinsdag - Zaterdag
  • 10:00 - 21:00
  • Liever mailen?
  • info@bonitencia.nl

Stage salon Sylvia

[cmsmasters_row data_width=”boxed” data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default”][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text animation=”fadeIn”]

 

 

Met trots mag ik mededelen dat het stage bedrijf waar ik met alle plezier heb stage gelopen, stage bedrijf van het jaar is geworden! Lees hieronder het bericht wat in de noordoostpolder stond afgelopen maart. 

 

Dunnebier beste leerbedrijf ROC Friese Poort
7 maart 2019 om 13:39 uur
Emmeloord – Schoonheidssalon Dunnebier in Emmeloord is uitgeroepen tot beste leerbedrijf 2019 van ROC Friese Poort Emmeloord/Urk. Eigenaresse Sandra Dunnebier ontving uit handen van directieadviseur, Anneke Oosterhuis de award en een boeket bloemen.

‘Salon Dunnebier begeleidt al jaren schoonheidsspecialistes van ROC Friese poort. Sandra doet dit met veel passie en plezier’, zegt docent schoonheidsverzorging, Berber Bruinsma.
‘Ook studenten die extra begeleiding en aandacht nodig hebben, zijn welkom bij dit leerbedrijf. Sandra vindt het belangrijk dat alle studenten het beste uit zichzelf kunnen halen ook als dat meer tijd en geduld van haar kant vraagt. Ze kijkt niet alleen naar wat de student al kan maar ook naar wat de student nog graag wil leren. Het is een leerbedrijf waar studenten naast de reguliere werkprocessen ook aanvullende behandelingen leren zoals harsen, pedicure, elektrisch ontharen en camouflage. Wij zijn als afdeling Uiterlijke Verzorging enorm blij met dit leerbedrijf en daarom heb ik ze genomineerd’, besluit Berber Bruinsma.
Dunnebier
Sandra Dunnebier runt haar salon aan de Lange Nering al ruim 38 jaar. Bijzonder is dat de salon zich bevindt in haar ouderlijk huis. Ze heeft de salon van haar moeder overgenomen. Sandra heeft twee schoonheidsspecialistes in vaste dienst en daarnaast nog een flexibele kracht en een stagiaire. Stagiaire Sylvia Warnar van ROC Friese Poort loopt een jaar lang stage op donderdag en vrijdag. ‘Ik heb het hier enorm naar mijn zin. Ik krijg fijne begeleiding en ik mag hier zijn wie ik ben en ik leer erg veel’, vertelt Sylvia enthousiast.

(bron: www.denoordoostpolder.nl)

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]