• Even bellen?
  • 06 - 49 92 35 05
  • Dinsdag - Zaterdag
  • 10:00 - 21:00
  • Liever mailen?
  • info@bonitencia.nl

Whats new?

Verandering

Verandering, iets wat we nu allemaal doormaken. Zo ook bij Salon Bonitencia. Daarom wil ik jullie even op de hoogte stellen van de nieuwe acties en veranderingen.

Corona

Langzaamaan mogen we steeds meer. terrassen raken weer vol, bioscopen en theaters mogen hun voorstelling weer door laten gaan en schoonheidssalons mogen weer open. Gelukkig mocht ik enige tijd geleden de deuren al weer openen. Met de nodige aanpassingen mocht ik weer aan het werk. Nog steeds zijn er aanpassingen en dit zal ook nog wel enige tijd blijven. Maar het mooiste is dat ik weer het mooiste beroep mag uitoefenen. Jullie zijn dan ook weer van harte welkom.

Lekkage

Ik heb enige tijd geleden lekkage gehad in de salon. Via het dak kwam er water naar binnen waardoor er een deel van de muur stuk is gegaan. Hier word nog aan gewerkt en dat betekend dat er een klein deel van de muur geen behang bevat. Verder kunnen mijn behandelingen gewoon door gaan zolang er niet aan de muur gewerkt word.

Ook ben ik de salon aan het optimaliseren. Hier ben ik de komende tijd langzaam aan mee bezig. Ook hierdoor kunnen mijn  behandelingen gewoon door gaan, maar dit houd wel in dat de salon wat kaal aan kan voelen. Het word allemaal beter, beloofd!

Zomeracties

Naast al het vervelende is het mooiste seizoen wel in aantocht! Daarom heb ik twee zomeracties bedacht. Zowel voor pedicure als voor iedereen.

ZOMER VOETEN! een luxe behandeling met scrubben, eelt verwijderen, nagelomgeving en nagels netjes maken. nu voor maar €30,00. 

VRIENDINNENACTIE! Breng jij in de maanden juli, augustus en september een vriendin mee? Dan krijgen jullie beide 10% korting! 

Last but not least

Allerlaatst hoop ik dat jullie allemaal gezond zijn en ik jullie weer kan ontvangen. Voor het maken van een afspraak kunnen jullie mij appen, bellen of online inboeken. 

Liefs

Sylvia 

Salon Bonitencia

Geef een reactie